Cine suntem şi ce ne dorim

Suntem o echipă de design din Timişoara. Profesionişti, experimentaţi. Implicaţi şi dedicaţi. Design de calitate accesibil pentru toată lumea. Acesta este obiectivul nostru. Susţinem companiile în construirea unei imagini de brand prin materiale de comunicare de calitate şi adaptate nevoilor specifice. De la logo-uri, imagini de prezentare a produselor, imagini pentru social media (bannere facebook/instagram/youtube), pănă la landing-page-uri sau materiale de marketing pentru online şi print. Căutăm parteneriate de tip win-win pe termen mediu şi lung.

Echipa noastră este pregătită oricând pentru noi provocări

Mihai
Mihai
User Experience / User interface Designer
16+ Ani de experienţă
Elena
Designer Grafic / Designer social media
5+ Ani de experienţă
Elena
Andrei
Andrei
Landing page Designer / Designer Grafic
7+ Ani de experienţă
Iulia
Designer Print / Logo
4+ Ani de experienţă
Iulia

Povestea noastră

Suntem din Timişoara şi lucrăm cu clienţi din întreaga lume

Traim şi respirăm design

Am început ca studio de design în urmă cu 16 ani şi ne mândrim cu peste 1600 de proiecte realizate pentru companii din România, Europa şi USA. Avem experieţă în lucrul cu echipe de marketing, vânzări, programatori. Am colaborat şi dezvoltat aplicaţii online, aplicaţii mobile, landing-page-uri de produs, servicii complexe- de la concept, dezvoltare de produs până la partea de UX/UI şi materiale de promovare online sau offline.
Ideea abonamentelor a venit natural din feedback-ul clienţilor; aceştia reveneau cu noi proiecte sau işi exprimau dorinţa de a continua colaborarea pentru că au înteles că partea de design aduce plus valoare afacerii lor.

Ne dorim să venim în sprijinul cât mai multor companii aflate la început de drum sau în căutarea unui parteneriat stabil cu o echipă de design. Obiectivul nostru este să oferim design de calitate la preţuri accesibile şi să stabilim parteneriate de succes pe termen lung.

Povestea noastră
1600+
de proiecte
12
ţări în care avem clienţi

Hai să vezi cum e să lucrezi cu noi

Nici un proiect nu e prea mare sau prea mic pentru noi.
Scrie-ne un email sau ne poţi contacta la telefon

Detalii contact