Cum putem să te ajutam?

Scrie-ne un email sau hai să discutam la telefon

  • 24 Digital Signage SRL
  • Strada Virgil Oniţiu nr 9
  • Timişoara
  • RO41256589
Mihai Mări

Întrebari frecvente

Ai întrebări despre cum funcţionează serviciul de abonamente de design?
Vezi răspunsurile de mai jos si dacă nu te-am lămurit scrie-ne un email

Cum functionează serviciul de abonament?
După ce am stabilit o relaţie contractuală vei primi acces într-o platformă online unde vom comunica despre proiectele tale. Tu ne vei trimite cerințele, iar un designner le vă realiza şi te va ține la curent cu toate etapele design-ului. Tot procesul îl găseşti aici.
Cât costă şi cum plătesc?
Pachetul Starter costă 180 EUR+TVA/Lună iar Pachetul Professional 250 EUR+TVA/Lună. Preţul se calculează lunar, în lei la data de 1 ale fiecărei luni în funcţie de cursul BNR. Noi îţi vom emite o factură pe baza căreia vei face plata prin transfer bancar în contul firmei 24 Digital Signage SRL.
Ce servicii sunt incluse în abonament?
În abonamentul de design grafic vei avea cam tot ce poate face un designer, adică: Template-uri Social media Instagram / Facebook, imagini site-uri ecommerce, imagini bloguri, design flyer şi broşuri, design carţi de vizită, modificare design-uri existente, icoane site / aplicație mobil, grafică email, semnături email, preview aplicaţie mobil pentru Appstore, bannere pentru sisteme de Digital Signage, banner Google, design prezentări powerpoint, materiale promoţionale (tricouri căni, bannere etc.), design maşini companie, machete revistă, landingpage-uri, site de prezentare, design logo, manual de identitate brand, design aplicaţie mobil,UI design etc. Cam tot ce ţine de fișiere grafice .psd .ai .fig. etc.
Ce se întâmplă dacă depăşesc numărul de ore alocate în abonament?
În cazul în care depăşesti numărul de ore, vei fi informat de către noi şi vom găsi pentru tine cea mai bună soluţie de a continua. Poţi plăti ore suplimentare la costul orelor tale din abonament.
Ce se întâmplă dacă nu-mi folosesc toate orele din pachetul achiziţionat?
Orele disponibile se reportează timp de 30 de zile(la pachetul Starter) şi 60 de zile(la pachetul Professional). Din experienţă spunem că rar se ivesc aceste situaţii. Suntem flexibili şi noi vom căuta idei creative în acest sens.
Am nevoie de servicii complexe de design grafic ce nu sunt incluse în abonament?
Suntem flexibili şi orientaţi pe soluţii. Pentru servicii complexe care necesită mai multe ore de lucru avem şi posibilitatea de colabora pe un proiect. Îţi putem aloca un Designer/UI/UX dedicat care se poate ocupa doar de proiectul tău.
Oferiţi şi servicii de programare, frontend development?
Da, avem şi posibilitatea de a oferi implementare pentru site-uri web, aplicaţii web şi aplicaţii mobile. Trebuie doar să ne trimiţi un email sau să ne suni şi vom găsi soluţia potrivită pentru tine.
Pot contracta o perioadă mai scurtă de un an de zile?
Da, sigur însă la un tarif cu 20% mai ridicat decât cel oferit pe site
Am nevoie rapid de doar câteva ore de design.
Sigur. Tariful perceput pe ore pentru serviciile de design încep de la 30 până la 60 de Euro/oră în funcţie de complexitatea lucrării. De asemenea există şi posibilitatea de a avea un cost/proiect.
Ce se întâmplă dacă în perioada contractuală intervin neîntelegeri?
În principiu, nu vom permite să se ajungă aici pentru că suntem profesioniști. NU excludem însă o incompatibilitate ce poate surveni. Garantăm restituirea integrală a sumei din luna respectivă și agreăm amiabil încheierea contractului.